Tea & Foodpairing in jouw restaurant of café

TzT kan jou als horeca-ondernemer adviseren over Tea & Foodpairing. Zeker, dit vraagt om een tijdsinvestering van je personeel maar het levert ook een smaakbeleving op voor het toenemend aantal klanten dat geen alcohol wil of kan drinken bij zijn gerecht. Tegelijkertijd zal de thee het door jou gecreëerde gerecht zoveel meer goed doen dan een glas water of frisdrank. Ook de presentatie is geen probleem; thee is prima uit te schenken in bijvoorbeeld een wijn- of whiskeyglas.

Een upgrade van je thee-assortiment

Ben jij als horeca-ondernemer toe aan een upgrade van je thee-assortiment? Dan kijkt TzT graag met je mee wat past bij de uitstraling van jouw bedrijf en bij jouw menu. Want ook al zijn ze handig, snel en zien er tegenwoordig ook al een stuk aantrekkelijker uit: de theezakjes, -piramides of -staafjes die nog steeds bij veel horecazaken worden geserveerd kunnen echt niet op tegen de smaak en looks van pure, losse thee.

Gelukkig zijn er veel manieren om losse thee te serveren zonder al te veel gedoe. TzT geeft je hier graag een helder advies over.

Home-made ice tea op je terras

Home-made ice teas zijn niet alleen een stuk lekkerder dan de prefab icetea uit een flesje; ze zien er ook een stuk aantrekkelijker uit! Gemaakt van losse thee en aangevuld met vers fruit en/of kruiden. Je kan je hier echt mee onderscheiden van de rest! En ook dit hoeft niet, met een goede mise-en-place, veel extra werk op te leveren. Wat denk je van een ice-tea, gemaakt van de Blue Butterfly Pea Flower; een blauw bloempje met een zachte, aardse theesmaak. De infusie hiervan wordt blauw, maar verandert in roze als je er wat zuurs, zoals citroensap bij doet. Schenk het in een flink glas gevuld met ijs, wat citroenpartjes erbij en je hebt echt iets heel bijzonders aan te bieden!

Kortom, ben je toe aan een nieuw thee-concept maar weet je niet goed hoe dit aan te pakken, neem gerust contact op met TzT.