Tea & Lunch - Tee zet Thee, tea workshops, tea & food,

Thee en Lunch

Samen met cateringbedrijf John Pastinaak, heeft TzT Thee en Lunch bedacht: 4 seizoensmenu’s met bijpassende theeën voor een heerlijke lunch.

John kookt seizoensgebonden en haalt zijn groenten en fruit zo veel mogelijk uit de buurt. En zo kan het gebeuren dat je iets heerlijks op je bord hebt liggen dat ’s ochtends nog in de grond zat. Kakelvers dus!

Daarnaast kookt John over het algemeen vegetarisch, maar draait z’n hand ook niet om voor veganistisch.

“Door het rijke palet aan smaken van verse seizoensgroenten en kruiden wordt vlees noch vis gemist”, aldus John.

Helemaal onderaan zie je een voorbeeld van het Zomermenu. Wel echt een voorbeeld want het kan zo maar zijn dat er op het moment van bestellen iets anders groeit of bloeit waar John dolgraag mee wil koken. Of dat TzT tegen een thee is aangelopen die nog beter past!

Thee en Lunch Op Kantoor

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je een Thee en Lunch Op Kantoor zou willen bestellen: je bedrijf bestaat een jaar, je hebt die grote opdracht binnen of je wil graag vieren dat iedereen weer op kantoor mag werken; Thee en Lunch Op Kantoor is dus eigenlijk altijd een heel goed idee! Je hoeft je niet te druk te maken om het feit of je wel of geen alcohol serveert, iedereen kan lekker mee-eten en drinken en daarna is iedereen nog steeds zo fit als een hoentje, of zelfs fitter. Voor de Thee en Lunch op kantoor neemt TzT je alle zorg uit handen;  TzT neemt alles mee om de vergadertafel feestelijk aan te kleden, bereidt de heerlijke vegetarische lunch, zet de bijpassende thee en serveert alles uit. En als iedereen uitgegeten is, ruimt TzT alles ook weer op.
Wil jij je collega’s ook trakteren op een heerlijke Thee en Lunch op Kantoor; klik dan hier.

Thee en Lunch Op Locatie

Er zijn heel veel feestelijke redenen te bedenken om te kiezen voor een Thee en Lunch Op Locatie! Je zwangere vriendin is bijvoorbeeld jarig en je wil haar verrassen met eens iets anders dan een high-tea. Of je opa wordt 80, drinkt geen alcohol meer maar houdt wel van heel lekker eten. Of het is januari en je bent even klaar met alcohol maar wil wel met vrienden gezond en vegetarisch eten..
Kortom, eigenlijk kan een Tea & Lunch dus altijd als er even geen behoefte is aan alcohol maar wel aan een culinaire belevenis.
Kijk voor de kosten van een Thee en Lunch op Locatie hieronder en neem contact op of bestel de Thee en Lunch Op Locatie hier!

Kosten Thee en Lunch

  • Het Thee en Lunch menu kost € 45,00 p.p
  • Voor het bereiden en serveren ter plaatse door TzT betaal je € 37,50 per uur excl. reiskosten

Het Herfstmenu